jumbotron

Specially for YOU

Ønsker du at sætte dit eget præg eller design på et produkt?
Vi hjælper dig hellere end gerne!

Specialproduktion af produkter er blevet en stigende del af You Brands. Vi skræddersyer løsninger til din virksomhed så du får det maksimale ud af markedsføringen. Vores erfarne og dygtige medarbejdere stilles til din rådighed, og vil guide dig gennem de mange muligheder vi har. Ud fra kundens ønsker, behov og budget finder vi den rigtige kombination af produkt og design, som passer til dig og din virksomhed!

Der er utallige muligheder inden forspecialproduktion, alt fra små ændringer på et eksisterende produkt til udvikling af et helt nyt design. Det meste er muligt hvis man ikke lægger begrænsninger for sig selv!

Vi har delt vores specialproduktion i to kategorier:
Brug vores kataloger som en inspirationskilde til nye muligheder. Her kan man forespørge på artikler tilpasset kundens ønsker og behov. Vi har, sammen med vores leverandører lang erfaring med forskellige specialproduktioner.
Som noget unikt tilbyder vi special design helt ned i 100 enheder fordelt på 5 forskellige modeller. Vi lægger vægt på at kunder skal kunne få noget helt specielt. Med DesignMIX kan kunder lave sin egen minikollektion. Denne type produktion er specielt aktuelt for idrætshold, foreninger og ved små og store arrangementer.