Mærker

Vi arbejder kontinuerligt med nye produkter, design og producenter, for at sikre vores kunder får tilbudt det sidste nye og mest efterspurgte inden for profildesign. Alle vores produkter er grundigt udvalgt, og bliver produceret efter vores høje kvalitetskrav. Ikke mindst i tråd med de internationale aftaler, vi har forpligtiget os til at overholde. Vi kontrollere alle led, fra ide til færdigt produkt, og går ikke på kompromis med kvaliteten.

YOU, MOMENTI, CAMUS, NYXX og BLUE REBEL er vores varemærker. Vi sælger også varemærket STORMTECH, en canadisk og verdenskendt mærkevare som fortsætter med at tage markedsandele i Europa.

YOU er et af Nordens mest solgte varemærker inden for tekstilprofilering. YOU har eksisteret i Norge siden 1991 og i Danmark siden 1997. Kollektionen består af t-shirts, poloer, sweat, jakker, træningstøj, fleeceprodukter, rejseartikler og håndklæder.

CAMUS er et dansk mærke som blev etableret i 1994. Sortimentet består af t-shirts, poloer, sweat og jakker med et mere eksklusivt præg og spændende detaljer. Camus har et meget stor størrelsesprogram.

MOMENTI; et spændende sortiment af gaveartikler lanceret i 2004. Produkter af høj kvalitet til gode priser. Kollektionenbestår af termo-kander og -kopper, tasker og rygsække, radio og hovedtelefoner, højtalere og powerbanks, drikkeflasker og andet tilbehør.

NYXX er vores high end sportskollektion lanceret i 2014. Kollektionen består af en sportsserie, kompressionsserie og accessories. NYXX er udviklet til at passe alle aktivitetsniveauer, fra motionist- til topudøver. Alle kan finde trænings- og sportstøj i denne kollektion!

Anerkendt mærkevare i verdensklasse! Vi er eneste aktør som distribuerer Stormtech i hele Norden. Stormtech’s kollektion består af tekniske og innovative jakker, poloer, t-shirts og bukser. Alt med fokus på tidssvarende modeller med høj funktionalitet.

BLUE REBEL består af best sellere som t-shirts, poloer, sweat og tasker. Disse sælges i store mængder i de mest efterspurgte farver og til meget konkurrencedygtige priser.

CUE står for ”Custom Electronics” og er vores nye varemærke indenfor elektronik. Sortimentet består af højtalere, radioer, hovedtelefoner og powerbanks.

Atlantis Headwear is a brand of the Italian company Master Italia S.p.A. specialized in
designing and manufacturing high-quality headwear. We help brands to tell their story
through the creation of sustainable branded hats and beanies, hoping to generate
a growing demand for products made from recycled/organic sources and trying to
raise awareness in the supply chain towards an eco-conscious choice.

Med over 100 års erfaring er Samsonite rangeret som nr. 1 internationalt som det bedst kendte rejseeffektmærke. Verdenskendte produkter i en kvalitetsklasse for sig selv.

Amerikanske turister har været ejet af Samsonite siden 1993, hvilket fortæller os, hvilket kvalitetsniveau vi er på. Dette er et værdidrevet brand, der fokuserer opmærksomheden på feriegæster. God kvalitet og fremragende værdi for pengene.

Den ikoniske og innovative Flexfit-cap blev lanceret i 1994 og har siden været kendt for sit stretch-fit med lukket bagside. Flexfit har markeret sig som sin egen mærkevare indenfor hovedbeklædning.